четвъртък, 8 април 2010 г.

Liverpool - Benfica

Тази вечер е съдбовна... за любимия ми тим и за феновете. Не е нужно да си експерт, за да забележиш, че Ливърпул е в криза. Това че отпаднахме още в груповата фаза на ШЛ и се пренасочихме към Лига Европа и след това едвам-едвам бихме Лил е знак за това. Да оставим на страна още по-слабото представяне на "мърсисайдци" в Premier League, но Ливърпул не е английската машина за футбол като миналата година. Няма го хъса, няма ги същите футболисти, няма я строгостта на Бенитес(з(и аз точно не знам как е))... и естествено ги няма положителните резултати. Затова ако тази вечер бием Бенфика ще е знак за възраждането на отбора. Ако загубим ще е знак за още деградация и дестабилизация на отбора и знак за това, че трябва да изтърпя публично линчуване от приятелите ми - фенове на Манчестър Юнайтед. Затова, дай Боже тази вечер Торес и компания да спечелят убедително, да покажат на нас феновете и на всички хейтъри по света, че си връщат силната форма на игра, че ще спечелят срещу мижавите отборчета и ще грабнат трофея, а следващата година ще играят в ШЛ! Надявам се, че ще събудя всички с крясъци тази вечер, както беше снощи, при победите на Лион и Байерн. Какво да кажа за Бенфика? Ами да паднат по-бързо, с някакъв резултат от сорта на 3:0. Тази вечер ще подкрепям любимия си отбор, както винаги правя и се надявам, че няма да се разочаровам, че съм им фен!

Крайна прогноза за мача: Ливърпул - Бенфика - 3:0 > общ резултат 4:2

2 коментара:

  1. Сииилно се съмнявам да има разгромен резултат.Ама силно.Все пак им желая късмет на Ливърпул,но форма не се връща току-така за 1 мач.Трябва постоянство.Ето Барса - в края на миналата година въобще не бяха във форма,но сега си се върнаха към нормалния ритъм на игра.Та и за Ливърпул,трябва минимум един месец добри мачове и победи и ще призная,че "Ливърпул е английската машина за футбол като миналата година",макар че чак машина за футбол миналата година 'айде,'айде. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Е, ако си спомняш, се бореха за титла, но пак се изложиха накрая с равенства и завършиха 2-ри. Машина си бяха 2002, но нещо се промени след загубата от Милан на финала в ШЛ.

    ОтговорИзтриване